Telefonrådgivning

Telefonrådgivningen er et gratis tilbud til alle

Har du fået konstateret en funktionel lidelse eller er du i tvivl om du har en funktionel lidelse er der måske hjælp at hente på denne side.

Det er helt naturligt at være i tvivl om man har en funktionel lidelse. Det er tilfældet for langt de fleste der får diagnosen. Da sygdommen har et meget fysisk udtryk, er det først efter mange resultatløse undersøgelser og behandlinger, at man overvejer om man kan have en funktionel lidelse. Undersøgelser og behandlinger er nødvendige for at kunne udelukke andre diagnoser.

Men der er hjælp at hente for langt de fleste. For de hårdest ramte kan, kan det være en meget langvarig proces, hvor man er tvunget til at lave en nogle væsentlige ændringer i sit liv. At overvinde en svær funktionel lidelse er ikke et spørgsmål om tage den rigtige pille, men at gennemføre en livsstilændring, hvor du fjerner stressorer og gennemfører gradueret genoptræning ofte over mange måneder eller år.

Vi giver dig mulighed for telefonisk rådgivning, eller bare en snak, med en som har en funktionel lidelse, det er rigtige mennesker, der har prøvet det på egen krop, ikke læger eller psykologer. Altså medmennesker, der på ganske uvidenskabelig vis kan bidrage med samtale.

Du kan ringe til Lone hver tirsdag kl. 9.30-10.30  på tlf. nr. 30426160