Gratis samtaler

GRATIS samtaler

Da jeg netop har afsluttet min ACT uddannelse tilbyder jeg som privat person gratis samtaler til alle medlemmer af foreningen. Går du og venter på behandling på klinikken eller andet sted for din funktionelle lidelse. Har du nu mulighed for selv at komme i gang. Du vil få støtte og vejledning i forhold til mindfullness, gradueret genoptræning og ACT. Samtaler foregår i Århus eller evt. via skype. Ring og aftalt nærmere på 30 13 32 89

HVAD ER ACT?
ACT (Acceptance and Commitment Therapy/Training) er en ny terapiform, som stammer fra USA, og som er udviklet inden for de seneste 10 år af bl.a. Steven Hayes. Den henter inspiration fra bl.a. kognitiv terapi, mindfulness samt eksistentialismen.

ACT arbejder systematisk med teknikker, der lærer os, hvordan vi kan komme til at leve et indholdsrigt, tilfredsstillende samt meningsfuldt liv, der er i overensstemmelse med vores dybeste værdier. For at dette er muligt, lærer ACT os, hvordan vi kan adskille os fra fortællinger og tanker, der fastlåser os, samt hvordan vi kan rumme og acceptere følelser, der ellers vil kunne hindre os i at få et liv i overensstemmelse med det, der er meningsfuldt og værdifuldt for os hver især.

ACT er en del af den behandling man tilbyder patienter med funktionelle lidelser. Det er en værdibaseret tilgang der har vist sig at være utrolig effektiv overfor små og store problemer. 

Udover ACT uddannelsen kan jeg byde ind med følgende kompetencer og erfaring:

  • Formand i pffl.dk og tidligere pt. med funktionel lidelse
  • Uddannet ergoterapeut og flere års erfaring fra jobcenter og psykiatrien
  • Diplomuddannelse i læring og stress
  • 8 ugers mbsr kursus
  • Ambassadør for funktionelle lidelser
  • Mastermodul i smertepsykologi
  • Weekend kursus i smertevidenskab

Samtaler i Århus eller evt. skype. Ring og aftal en tid til samtale: 30133289

Med Venlig hilsen

Michael Vind Lassen