Oplæg og foredrag

Skriv til Michael, lige her: mvl@pffl.dk og aftal en tid, hvis du er interesseret i et oplæg eller foredrag om funktionelle lidelser.

FOREDRAG

Et liv med funktionelle lidelser
Tid og sted
* Tirsdag d. 13. Marts kl. 19-21 
*Medborgerhuset Silkeborg, Sal C. Bindslevsplads 5, 8600 Silkeborg.

Om foredraget
*Patientforeningen For Funktionelle Lidelser invitere nu til foredraget ”Et liv med funktionelle lidelser”. Man mener, at ca. 250-300.000 danskere har en funktionel lidelse, så foredraget vil fortælle om, hvordan funktionelle lidelser har været et kontroversielt emne igennem de seneste år, fordi det repræsenteret et nyt syn på en række diagnoser. Vores nuværende behandlingssystem deler nemlig kroppen op i en somatisk og psykisk del. Funktionelle lidelser gør op med denne tankegang og befinder sig midt imellem.

*Ud af de danskere der dagligt går med funktionelle lidelser, mener man at godt 10-15.000 er på sygedagpenge og 20.000 – 30.000 modtager pension eller fleksjob, og derfor vil foredraget også indebære hvorfor er der brug for en patientforening, der kan tale disse patienters sag.

*Ud over Patientforeningen mål og formål vil der også være personlige beretninger fra patienter og pårørende, som vil give et billede af, hvordan det påvirker deres liv at have/have haft funktionelle lidelser tæt på livet.

*Vi håber at aftenen ville give en forståelse og indsigt i funktionelle lidelser samt være med til at skabe brugbar omtale.

Tilmelding
*For medlemmer af Patientforeningen For Funktionelle Lidelser er det gratis at deltage i arrangementet (dog SKAL man tilmelde sig).

*For andre interesserede/pårørende: 50kr, og for 50 kr ekstra, får du samtidig et års medlemskab i PFFL. -det betales på:
reg. nr.:9570 kontonr: 12435282 eller mobilepay: 84751
ved tilmelding.

*Tilmeldingsformular finder du længere nede på siden.

Godt at vide
*Der er indlagt 20min. Pause (mulighed for toiletbesøg, køb af vand mm.)

*Parkeringsmuligheder tæt på. Der er kun 200 m til stationen, hvis du kommer med tog.