Hvem er vi

Michael Vind Lassen, formand

Jeg hedder Michael Lassen og var for 6 år siden, alvorligt ramt af en funktionel lidelse. Efter en længere sygemelding og adskillige resultatløse undersøgelser, blev jeg ved en tilfældighed opmærksom på diagnosen funktionel lidelse. Det blev starten på en meget lang genoptræningsproces, til i dag hvor jeg stort set er symptom fri, har fuldtidsarbejde og et meget aktivt liv med sport. Jeg er uddannet ergoterapeut og har arbejdet mange år i socialpsykiatrien. Lige nu arbejder jeg på Aarhus jobcenter med dagpengeberettigede ledige. Jeg har desuden en diplomuddannelse i læring og stress.

Efter selv at  har fået det bedre ønsker jeg at hjælpe andre der er i min situation. Jeg håber at vi med patientforeningen kan være med til at sprede kendskabet og forbedre behandlingsmulighederne.

 

Louise Isager, Kasserer

Mit navn er Louise Isager, og jeg har lidt af kropslige symptomer siden 2002. Det startede med at være særligt hovedpine som generede mig. Jeg fik at vide, at det var migræne, og jeg måtte lære at leve med, at have nogen dårlige dage. Efter en påkørsel i jan. 2013, tog mine symptomer virkelig til. Jeg havde ondt i hele min krop. Særligt i ryg, skulder og nakke-regionen. Jeg måtte tage flere hvil i løbet af dagen og hukommelsen spændte ben for mig. Jeg havde gang i en større sag med læger, behandlinger og smerteklinik efter ulykken, og det resulterede i, at jeg endte på forskningsklinikken for funktionelle lidelser i slutningen af 2015 hvor jeg får stillet diagnosen “bodily distress syndrom, multiorgantype”. Jeg har været i gruppebehandling for unge, og har efterfølgende fået forbedret min livskvalitet i en sådan grad, at folk ikke længere bemærker, at jeg er syg, samt at jeg studere videregående uddannelse på lige fod med de andre studerende, så nu er mit aktive- og sociale liv endelig på vej tilbage.

 

Anne Mette Olesen, næstformand

Jeg er certificeret stresscoach. Så når jeg ikke arbejder som jobkonsulent for forsikrede ledige, giver jeg via min Facebookside råd og vejledning til stressramte og andre, der trænger til inspiration til at leve et mindre stressende og mere selvkærligt liv. Nogle af mine vigtigste fokuspunkter er at hjælpe folk til at mærke sig selv, deres krops signaler og grænser og at passe godt på sig selv i hverdagens ofte travle liv. Ligeledes finder jeg det rigtig vigtigt at inspirere mine læsere til at nå til en erkendelse af, at det er fuldt ud acceptabelt ikke længere at presse sig selv så hårdt og stille så høje krav til sig selv, men i stedet at få et mere omsorgsfuldt og selvkærligt forhold til sig selv.

 

Lone M. Jensen

Jeg har siden 2006 været syg. Jeg lider af BDS (Bodily Distress Syndrom) (kronisk smertesyndrom) og har konstante smerter i muskler og led. Jeg er altid træt og må hvile op til 6-7 gange dagligt. Derudover tager jeg smertestillende medicin hver 4. time. Jeg har ligget på min sofa i 9 år og intet kunne, og jeg mener INTET…. Jeg har endelig fundet min vej til én tålelig hverdag, hvis du har lyst til at høre min historie har du mulighed for at få en snak med mig, se hvornår lige her.

Sandra Justesen